Börcsök Gyöngyi

Pszichológusként feladatom, hogy segítséget nyújtsak nehéz élethelyzetben lévő embereknek, pároknak és családoknak. Célom, hogy klienseim számára minőségi segítségnyújtást adjak, elérhető áron.

Magamról

Életem középpontjában az egészséges életmód, a változás és kihívások állnak. Ezért teljesítettem a maratoni távot, Brutál futást és egyre újabb kihívásokat keresek az idei évre is. Szakmai életemben folyamatosan törekszem a tudásom mélyítésére, újabb és újabb technikák elsajátítására.

A Debreceni Egyetem pszichológia szakán végeztem pszichológusként (és szakfordítóként) 2009-ben. A Semmelweis Egyetemen szakpszichológus képzésén elsősorban a kognitív-, viselkedésterápiás és személyközpontú pszichoterápiás megközelítést tettem magamévá.

Személyes érdeklődésem a pár- és családterápia, önismeret, életvezetési tanácsadás, továbbá serdülőkori krízisek, szociális fóbiák és szorongások kezelése. Sokrétű tapasztalatom van tanulási, magatartási vagy beilleszkedési problémákkal küzdő gyermekek diagnosztikájában és terápiájában.

Online konzultáció

A technika előnyeit kihasználva rendszeresen tartok Skype-on tanácsadást külföldön élő magyarok számára. Az időpontokat e-mailben vagy telefonon egyeztetjük, ugyanúgy mint személyes tanácsadás során. A fizetés átutalással történik. Személyes tapasztalatom az, hogy bár a konzultáció keretei eltérőek, a személyes megjelenéshez hasonló élményt és hatást eredményez.

Média

A pszichológiai szemléletmódot, tudománnyal kapcsolatos gondolataimat a https://www.facebook.com/borcsokpszichologus és www.pszichologus.co.hu oldalakon osztom meg. Írjanak bátran! Szívesen fogadok kérdéseket, ötleteket.
Cikkeim rendszeresen jelennek meg a kamaszpanasz.hu weboldalon.

Amennyiben úgy dönt, hogy megosztja velem problémáit, akkor az együttműködés feltételeit együtt dolgozzuk ki.

 

mobile: +36-70-631-8881
e-mail: borcsokgyongyi@pszichologus.co.hu

web: http://pszichologus.co.hu/